Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

  • Νικολάου....................................22670-41.218
  • Βιέννας.......................................22670-41.682

 

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

  • Νικολακόπουλος Γ........................22670-41.203
  • Μίχου - Γρηγοροπούλου Δ...............22670-42.333
  • Μπίλιας Π...................................22670-41.296

 

ΤΑΞΙ

  • Αιγινήτης Εμμ........................6972245403
  • Αντωνίου Λουκάς.......................6944528452
  • Σωτηρίου Κ...........................6932585509
  •  

  • ΜΕΛΙ ΡΗΓΑ, τοπική επιχείρηση παραγωγής μελιού και οίνου...22670-41551

 

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 7

Τοποθεσία: Οδός Θεμιστοκλέους

Ημέρα: Παρασκευή

Ώρες: από 7πμ εώς 11μμ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2

anakiklosiΣτα πλαίσια μιας σειράς ενεργειών που έχουν ως στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και αφετέρου την μείωση του όγκου των απορριμάτων, η κοινότητα Αντίκυρας ξεκίνησε μια προσπάθεια ανακύκλωσης.

fytwrioΠραγματοποίησε επίσης δενδροφύτευση 2500 δενδρυλλίων στην πόλη και περιφερειακά αυτής, στον Άγιο Ισίδωρο, στο Συρό και την Κεφαλή, καθαρισμό των ακτών και τοποθέτηση νέων κάδων απορριμάτων σε διάφορα σημεία της πόλης.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 4

Βάση Ετοιμότητας Αντίκυρας Της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσηςdiaswstes

 

Η ομάδα διάσωσης παρέχει βοήθεια στο κοινωνικό σύνολο με τη μορφή ανθρωπιστικών αποστολών. Με πνεύμα εθελοντικής προσφοράς δρα χωρίς καμιά διάκριση στους παρακάτω τομείς: - εκτάκτου και εθνικής ανάγκης, για την αντιμετώπιση καταστροφών ή περιβαλλοντικών κινδύνων, αποκλεισμών, ερευνών αγνοουμένων και παροχή βοήθειας με έμψυχο δυναμικό στα πλαίσια της διάσωσης. - φυσικών καταστροφών (σεισμών, πλημμυρών, χιονοστιβάδων και άλλα) - ανθρωπογεννών καταστροφών (πυρκαγιών, μαζικών ατυχημάτων και άλλα) - σε κάθε άλλη εξαιρετική κατάσταση συγκρίσιμη με φυσικές ή ανθρωπογενείς καταστροφές.

e8elontismos

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 6

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ "ΑΝΤΙΚΥΡΕΑΣ"

podosfairo

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος "Αντικυρέας" ιδρύθηκε το 1956 με σκοπό την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας. Η συμμετοχή του συλλόγου στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Βοιωτίας, η δημιουργία παιδικών & junior ομάδων ποδοσφαίρου καθώς και η ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό είναι ο κύριος στόχος του συλλόγου. Η άνοδος της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία νομού Βοιωτίας, η συμμετοχή της στον τελικό κυπέλου ερασιτεχνών και η οργάνωση ποδοσφαιρικών και μουσικών εκδηλώσεων είναι δείγματα της σημαντικής συμβολής του συλλόγου στην ανάπτυξη του τόπου μας. Μισό αιώνα διήρκησε η ένδοξη πορεία του Αντικυρέα ως το 2006 όπου έγινε η συγχώνευσή του με την ΑΕΑΣ σε Ένωση Άσπρων Σπιτιών-Αντίκυρας. 

omada2 omada3 omada 

 

Το 2000 ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αντίκυρας δημιούργησε και τμήμα βόλεϊ το οποίο από το 2002 αποτελεί ανεξάρτητο σύλλογο, το «Γυμναστικό Σύλλογο Αντίκυρας» όπου συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Περιφέρειας με ομάδες κορασίδων, παίδων & νεανίδων. 

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 4

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣsyllogos

 

Ο Επιμορφωτικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Αντίκυρας ιδρύθηκε το 1979 έχοντας στόχο την διάσωση και διατήρηση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς. Σκοπός του συλλόγου μας αλλά και όλων των αντίστοιχων συλλόγων μας και κύριο μέλημα των μελών τους είναι η πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου, η διοργάνωση εκδηλώσεων και η προσπάθεια γνωριμίας και διάσωσης του πολιτισμού της χώρας μας άλλα και της τοπικής παράδοσης.

Με γνώμονα την επίτευξη του σκοπού αυτού και υπό την αιγίδα του λειτουργούν xorwdiakoτμήματα γυμναστικής, χορού (παραδοσιακού & μοντέρνου), εκμάθηση μουσικών οργάνων, θεατρική ομάδα. 

 

Επίσης μέχρι πρότινος υπό την αιγίδα του συλλόγου λειτουργούσε και τμήμα χορωδίας η οποία πρόσφατα αποσπάστηκε μετά από 12 χρόνια δημιουργικής πορείας και αποτελεί πλέον αυτόνομο σύλλογο με την επωνυμία «Χορωδιακό Μουσικό Εργαστήρι».

 

faros event