Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

H Κ.Ε.Π.Α.Κ.Α. υλοποιεί το πρόγραμμα logo voitheia aftodioikisi 380x270 ‘ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ’

Με σκοπό την:

«Διευκόλυνση της πρόσβασης στην αγορά εργασίας των γυναικών που είναι επιφορτισμένες με την φροντίδα και εξυπηρέτηση ηλικιωμένων και λοιπών πληθυσμιακών ομάδων που χρήζουν βοήθειας και η αποφυγή καταστάσεων κοινωνικού αποκλεισμού μέσω της λειτουργίας δομών παροχής οργανωμένης και συστηματικής πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας των ατόμων αυτών».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε : «Μη αυτοεξυπηρετούμενους πολίτες, ηλικιωμένους, άτομα με αναπηρίες με προτεραιότητα αυτούς που διαβιούν μόνοι τους και το εισόδημα τους δεν επιτρέπει να εξασφαλίσουν τις απαιτούμενες υπηρεσίες εξυπηρέτησης για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους».

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ‘ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ’ Τηλέφωνο : 22670-20320 Ώρες : 7:30 έως 3:30 Στο παλιό κτίριο της Κοινότητας.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο συμβάλει: «Στην ανάπτυξη της απασχόλησης, χάρη στην προώθηση της απασχόλησιμότητας, του επιχειρησιακού πνεύματος, της ικανότητας προσαρμογής και της ισότητας των ευκαιριών, καθώς και επένδυση στους ανθρώπινους πόρους». Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από: Την Ευρωπαϊκή Ένωση-Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο 75% & τους Εθνικούς πόρους 25%. Μέτρο 5.2 τον Περιφερειακών Επιχειρησιακού Προγράμματος Στερεάς Ελλάδας 2000-2006.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος κάνοντας κλικ στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.vss.gr/